miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Au băut și s-au luat la bătaie! Șase fete din Arad și-au împărțit pumni și picioare în Parcul Europa

  de Special Arad | 19 iulie 2020, 11:30 AM | Știri Arad

  3

  În loc să se joace în parc, așa cum ar fi fost normal la vârsta lor, mai multe minore s-au luat la bătaie. Cele șase fete implicate în scandal au fost văzute de polițiștii locali aflați în zonă. Se pare că a fost vorba despre o luptă de cinci contra unu, scandalul fiind unul atât de interesant încât cei prezenți, în loc să aplaneze conflictul, au dat drumul aparatelor de filmat. Mai mult de atât, fetele s-ar fi luat la bătaie pe fondul consumului de alcool. Polițiștii au găsit la locul incidentului o sticlă de bere pe care acestea ar fi consumat-o la un loc cu o altă băutură spirtoasă.

  „Sâmbătă, 18.07.2020, prin dispeceratul poliției locale a fost solicitată prezența unui echipaj aflat în vecinătatea Parcului Europa, unde 5 fete cu vârste între 12 și 14 ani o agresau pe a șasea. La fața locului se aflau zeci de copii, dintre care unii au și înregistrat scena pe telefoanele mobile. Una dintre înregistrări a fost pusă la dispoziția polițiștilor locali cu atribuții de ordine publică, cei care au aplanat conflictul. Tinerele au fost identificate și conduse la părinții lor, cărora le-au fost aplicate trei amenzi contravenționale, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea unor fapte privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Conform datelor deținute de DGPL, părinții fetei agresate vor depune plângere penală”, au declarat reprezentanții DGPL Arad. 

  După ce au fost duse acasă s-a constatat și faptul că unele dintre ele nu se aflau la prima abatere de acest gen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Ce poate știi un comunist nostalgic despre Europa? In mintea ta, Rusia e land of dreamin’…fara corupție, fara pornache cu minore, fără droguri etc.

    Vai de mă-ta bah! A crescut un bou!

    Dacă totuși plângi și vrei ca înainte… Belarus primește fraieri ca tine…daca n-ai bani lasă o modalitate si-ți plătesc eu drumul. Mai scăpăm de o lepră!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.