joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Attila Gergely – un „arici” care a cucerit primul loc la Supermoto. Sebișul are două clasări pe podiumul Endurocross ATV

  de Dan Lazăr | 22 decembrie 2020, 1:27 PM | Sebiş | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Motociclism și-a făcut bunul obicei de a reaminti performanțele celor mai buni piloți din acest sezon „pandemic”. Printre ei și arădeanul Attila Gergely, clasat pe locul 1 în Cupa Federației Române de Motociclism la Supermoto 2020 – clasa SM Amatori, el concurând sub culorile clubului Arici Supermoto Arad.

  „Sezonul acesta a fost unul dintre cele mai grele. Nu m-am putut antrena și totul s-a desfasurat într-o perioadă foarte scurtă, iar aceasta s-a simțit și în organizarea curselor. Mulțumesc pentru susținere Mate Gavril și mulțumesc iubitei mele Uzun Gabriela”, declară campionul arădean.

  De asemenea, Bercea Savu Alin este Vicecampion Național al României la Endurocross 2020 – clasa ATV PRO – Clubul Lion Racing Team Sebiș, iar Căpățînă Olimpiu s-a clasat pe locul III în Campionatul Național al României la Endurocross 2020 – Clasa ATV PRO – Clubul Lion Racing Team Sebiș.

  „În anul 2020 am participat la primul meu Campionat Național al României la Endurocross la categoria ATV Pro și am reușit performanța de a termina printre primii trei concurenți. Pentru mine înseamnă foarte mult acest lucru pentru ca am vazut la ce nivel mă aflu concurând cu unii dintre cei mai buni atv-iști din România. A fost o experiență excepțională. Mă simt foarte implinit si sper ca in 2021 să progresez și mai mult de atât”, a spus, la rându-i, Olimpiu Căpățînă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.