miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ATRIUM MALL și-a schimbat culoarea! Circulație deviată pe Calea Aurel Vlaicu (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 21 martie 2015, 6:42 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Cine a încercat astăzi să ajungă la Atrium Mall a avut parte de o surpriză. O macara imensă era postată în fața centrului comercial, iar mai mulți muncitori schimbau culoarea mall-ului.

  Da, Atrium Mall s-a rebranduit. A devenit mai mult… mov, dar mai distingem și verdele și rozul. Pe lângă faptul că nu era permis accesul în parcarea mall-ului, decât prin spate, pe acel drum scurt și plin de gropi prin care riști să produci anumite defecțiuni la direcția mașinii, mai ar fi de notat că și circulația în zonă a fost deviată și chiar este și la ora la care scriem acest articol.

  Mașinile care circulă pe direcția Gara CFR – UTA, sunt deviate în fața Atrium Mall pe banda cealaltă de circulație până la intersecția cu Calea 6 Vânători.

  Luni, Atrium Mall împlinește 5 ani de existență la Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Apreciez profesionalismul cu care a fost scris acest articol. Insa, printr-o simpla vizita/privire putem constata urmatoarele:
   1. Accesul in parcare NU a fost restrictionat. Doar iesirea se facea pe Calea 6 Vanatori.
   2. Noul logo Atrium Mall NU este MOV, este VERDE/ROZ/MOV. In aceasi proportie fiecare culoare – no 80% mov. Chiar poza de langa articolul dvs. demonstreaza acest lucru(sau pozele din galeria articolului).

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.