Atletico 2004 e campioană națională! Arădenii au învins echipa Academiei lui Hagi

  de Lucian Dănilă | 17 iunie 2015, 1:22 PM | Sport

  0

  Aradul are o nouă campioană națională la fotbal! Atletico 2004, echipa pregătită de Dinu Donca și Bogdan Oneț au câștigat finala campionatului național contra celor de la Viitorul Constanța, meci care s-a disputat pe un teren sintetic cu suprafață redusă la Buftea.

  A fost 0-0 la capătul unui meci în care cele două echipe s-au blocat reciproc, dar cei de la Atletico s-au dovedit a fi cu nervii mai tari la loteria penalty-urilor. Arădenii au câștigat cu scorul de 5-4 prin golurile marcate de Ciubăncan, Vulturar, Popescu, Boiţ şi Ekmekci. Portar Vlad Tirian a fost declarat cel mai bun goalkeeper al turneului.

  Lotul celor de la Ateltico:

  Vlad Tirian, Armand Popescu, Cătălin Vulturar, Ahmet Ekmekci,  Andrei Mureşan, Marc Kiss, Alex Bîc, Adrian Martin, Răzvan Ristin, Rareş Pop, Bogdan Urdaş, David Ciubăncan,  Sebastian Boiţ,  Sasha Deznan, Adrian Bunaciu,  Mario Pele, Sorin Hanţ, Raul Dorubeţ, Norbert Nagy , iar antrenorii lor: Dinu Donca și Bogdan Oneț, plus colaboratorul celor doi fiind Ionel Dulhaz.

  Alături de micuții fotbaliști a fost și o galerie formată în majoritate din părinții acestora.

  atletico 2004 1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.