sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Ați înnebunit toată țara cu politica distrugătoare” – Scrisoare deschisă a unui important om de afaceri arădean către ministru

  de - | 3 iulie 2019, 1:03 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Dimitrie Muscă este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județul Arad. Director general al Combinatului Agroindustrial Curtici, Dimitrie Muscă este direct afectat în afacerea pe care o conduce de efectele pestei porcine africane.

  Sătul sau, poate, legat de mâini în ceea ce privește soluțiile de combatere a pestei, Muscă se arată foarte deranjat de politicile guvernamentale pentru a pune capăt acestei probleme. Dimitrie Muscă i-a scris o scrisoare ministrului agriculturii, Petre Daea (foto sus), o scrisoare care poate fi interpretată ca un strigăt disperat. „Ați înnebunit toată țara cu politica distrugătoare!”, scrie Muscă în scrisoarea către ministru.

  Scrisoarea lui Dimitrie Muscă către Daea a fost publicată integral pe portalul agrointel.ro.

  „Ați înnebunit toată țara cu politica distrugătoare și antiromânească. Sperăm că organele abilitate, acum sau mai târziu, se vor sesiza, vor cauta și pedepsi pe cei vinovați care au adus acest dezastru în România în sectorul cărnii de porc. Având în vedere cele prezentate mai sus, vă solicităm respectuos începerea de îndată a procesului de eliminare a mistreților din fondurile de vânătoare afectate. Cu respect, Director General Dr. Ing. Dimitrie Muscă”, acesta este paragraful care încheie scrisoarea care poate fi citită integral cu click pe linkul de mai jos:

  Dimitrie Muscă, scrisoare-deschisă către ministrul Daea: ”Ați înnebunit toată țara cu politica distrugătoare!”

  Dimitrie Musca

  Foto: agrointel.ro – Dimitrie Muscă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.