Atenție, șoferi! Se lucrează pe DN7, în Vladimirescu, iar autoritățile recomandă rute ocolitoare

  de Andrei Fuliaș | 28 noiembrie 2019, 9:26 AM | Știri Arad

  0

  Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad (IPJ Arad) aduc șoferilor la cunoștință faptul că, pe Drumul Național 7 (DN7), pe raza localității Vladimirescu, vor fi efectuate lucrări la carosabil în zilele de joi și vineri (28 – 29 noiembrie).

  Astfel, din cauza lucrărilor, circulația va fi îngreunată și se va desfășura alternativ, pe un singur sens de mers.

  În consecință, autoritățile recomandă conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare, cum ar fi drumul Arad-Fântânele-Zăbran-Lipova sau Arad-Șiria-Ghioroc-Păuliș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.