sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Atenție, șoferi! Se circulă bară la bară în tot municipiul. Accident pe podul din Grădiște, pe Voinicilor și la Polivalentă

  de Special Arad | 26 februarie 2018, 6:10 PM | Știri Arad | Topic special

  11

  (foto: Radar ARAD / facebook)

  Șoferii trimit „pe bandă rulantă” imagini cu traficul îngreunat din întreg orașul, provocat de condițiile meteorologice. Pe rețeaua de socializare apar poze din zone precum Voinicilor, Praporgescu, Podgoria sau Grădiște – unde în urmă cu jumătate de oră a avut loc chiar și un accident de circulație, tot pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo. Accidentul din Grădiște a avut loc chiar pe pod, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție și o Ambulanță de la SAJ.

  Marea majoritate dintre șoferii care circulă la această oră prin oraș critică modul în care își face meseria firma care este responsabilă de dezăpezirea orașului.

  Cu toate că nu putem vorbi despre o vreme chiar alarmantă (nu există zăpadă mare, nu este nici viscol), carosabilul ar trebui totuși să fie curățat, astfel încât poleiul să nu reprezinte un pericol pentru șoferi.

  Pe această cale dorim să atenționăm șoferii să conducă prudent și să adapteze viteza.

  (cele trei poze din partea superioara a colajului sunt de la accidentul din Grădiște, restul sunt postate de către șoferi din diferite părți ale orașului)

  Update

  S-a mai confirmat producerea unui accident rutier în zona Voinicilor și unul la Polivalentă, între o mașină și un microbuz. În plus, potrivit informațiilor pe care le deținem, în oraș s-ar mai fi produs o serie de tamponări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se dau BANI si nu putin la firma de dezapezire interesant nici nu avem iarna grea numai maxim 10 zile in tot sezonu de iarna si NU SE FACE NIMIK de ce mai avem firma de dezapezire nu inteleg ce rost mai are si asa peste 3-4 zile vine caldura si se topeste tot si gata …..

   +8 voturi
   +1
   -1
   • taci postacule, in toata timisoara s-a facut prevenire si au inceput sa arunce material derapant de la ora 2 pm ghici ce, la 5 pm de pe calea aradului pana la limite de judet dupa ortisoara 0 zapada. Cum ai intrat in arad TEROARE=SIberia 3 accidente in 2h…….

    +10 voturi
    +1
    -1
   • Bai prostovane in ungaria in austria pe unde am trecut cu camionul masinile la plus un grad deja erau pe drum bineinteles stiau de la meteo cand incep problemele nici nu e greu poti afla cu aproximatie de o ora cand incepe si cand se termina ninsoarea esti bou sau hot??

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.