Atenție, șoferi! Sâmbătă se efectuează lucrări pe DN 69 Timișoara – Arad și pe DN 7, în zona Pecica

  de Dan Lazăr | 27 iunie 2020, 7:01 AM | Pecica | Știri Arad

  0

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunță că pe trei drumuri din vestul țării se vor efectua lucrări în cursul zilei de sâmbătă, 27 iunie.

  Două dintre drumurile naționale pe care șoferi trebuie să circule cu atenție au legătură cu județul Arad: DN 69 Timișoara – Arad și DN 7, în zona orașului Pecica. Pe primul lucrările sunt executate de firma Axela Construcții, iar la Pecica de către PORR Construct.

  Al treilea drum menționat de DRDP Timișoara este DN 59F Dudeștii Vechi – Valcani, în județul Timiș.

  De asemenea, DRDP Timișoara mai informează că, în luna iunie, sunt restricții de circulație pe Drumurile Naționale 76 (Ionești – Groși; km 55+425 – 83) și 79 (Arad – Zerind; km 4+150 – 56), motivul fiind „reabilitare drum național”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.