Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe autostrada A1, pe sensul de mers Nădlac – Arad

  de Special Arad | 7 noiembrie 2018, 9:32 AM | Știri Arad

  0

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, pînă la orele 18.00, pe Autostrada A1 Arad -Nădlac între kilometrii 577+700 de metri şi 576+700 de metri, sensul spre Arad se restrictionează prima bandă şi cea de urgenţă pentru refacere îmbrăcăminte asfaltică.

  De asemenea pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, se execută astăzi, în intervalul orar 09.00 – 16.00, anumite lucrări la partea carosabilă, fiind afectată banda numărul unu.

  Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.