Atenție, șoferi! Drumul Pecica-Sânpetru German va fi închis marți

  de Special Arad | 20 iunie 2022, 11:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Marți, 21 iunie 2022, între orele 7.00-18.00 se închide circulația pe drumul dintre Pecica și Sânpetru German, inclusiv trecerea pe podul de peste Mureș. Această restricție de circulație este necesară pentru că se execută lucrări de reparații la un podeț aflat la intrarea în localitatea Sânpetru German (dinspre Pecica).

  Am solicitat constructorului să finalizeze în regim de urgență această lucrare pentru a se relua cât mai repede circulația pe acest tronson. Știm că acest drum este tranzitat de foarte multă lume, dar pentru siguranța traficului sunt necesare aceste reparații”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Pe parcursul intervenției la drumul Pecica-Sânpetru German, singura rută ocolitoare este prin Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.