marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție! O versiune fake a WhatsApp vă umple telefonul de viruşi!

  de - | 25 mai 2016, 8:43 AM | Recomandările editorilor | Social Media

  0

  Numeroși utilizatori WhatsApp au fost convinşi, prin mesaje primite pe mail, să descarce versiunea premium „WhatsApp Gold”. Aparent, este o variantă „exclusivă”, care ar fi fost iniţial creată doar pentru celebrităţi. Acum ar fi disponibilă şi pentru ceilalţi utilizatori ai aplicaţiei. Doar că, în loc să ofere posibilitatea de trimitere a sute de fotografii simultan sau un nivel superior de securitate, „WhatsApp Gold” infectează telefoanele şi tabletele, informează Digi 24.

  Utilizatorii WhatsApp primesc un mail în care li se oferă acces la versiunea premium a aplicaţiei. Dacă intră în linkul din mesaj, ajung la un site unde pot descărca gratuit „WhatsApp Gold”. Facilitățile suplimentare ale serviciului, despre care creatorii noii versiuni susțin că ar fi fost iniţial disponibil doar pentru vedete și oameni politici de rang înalt, includ posibilitatea de a transmite simultan sute de fotografii, seturi noi de emoticoane, posibilitatea de apel video, caracteristici de securitate superioare variantei normale și mult mai multe opțiuni de personalizare.

  Cei care s-au lăsat convinşi reclamă acum că pe dispozitive rulează aceeaşi versiune de WhatsApp dar şi foarte mulţi viruşi.

  Reprezentanţii WhatsApp anunţă că este o înşelătorie şi le recomandă utilizatorilor să descarce versiuni îmbunătăţile ale aplicaţiei doar de pe Google Play Store sau App Store.

  WhatsApp a mai trecut printr-un epidod similar, atunci când s-a răspândit versiunea falsă „Plus”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.