duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Atenție mare pe Timișoara – Arad – Oradea! NU opri dacă vezi această mașină!

  de Special Arad | 8 noiembrie 2015, 11:23 PM | Știri Arad | Urmăriți

  9

  Știri Arad. Un arădean a făcut un anunț care ar putea intra nu doar în atenția arădenilor, dar și a bihorenilor sau tuturor celor care circulă pe drumul DN 69, Arad – Timișoara. Și, în general, pe drumurile publice din România.

  Foldi Fabian a postat următorul anunț pe grupul RADAR ARAD de pe facebook: „Scamatoria cu accidente pe DN 69 aproape de Sanandrei, dinspre Arad! Spune că nu are benzina etc… NU VA OPRITI SĂ ÎI AJUTAȚI! MERCEDES cu nr de Germania…”

  Evident, la un astfel de anunț au urmat mai multe comentarii, astfel am aflat că este vorba despre un Mercedes E Class w 211 Negru și este vorba și despre o femeie cu copil mic!

  „Mi se pare asa de trist… Toată falsitatea aceasta scade increderea si ajungem sa nu mai ajutam pe nimeni deoarece ajungem sa credem ca este o inselatorie. Si va fi odata, undeva, un om care chiar va avea nevoie de ajutor si nimeni nu va opri”, scrie Alina Dragomir.

  Toți cei care au postat vorbesc despre înșelătorie. Femeia cu copilul în brațe face semne șoferilors ă oprească, după care se plânge că nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte în schimbul banilor. Deci, nu opriți dacă vedeți un Mercedes E Classe Negru înmatriculat în Germania, lângă care este o femeie cu copil în brațe, de etnie rromă, care vă face semne disperate să opriți, iar apoi vă cere bani pentru combustibil.

  „VA SFATUIESC SA NU VA OPRITI! Nu merita sa va puneti siguranta in pericol…”, spune Paul Voștinar.

  arad oradea

  UPDATE 1

  Se confirmă faptul că o persoană de gen feminin cu copil, așa cum am mai precizat, de etnice rromă, face autostopul încercând, împreună cu – probabil – soțul ei să înșele, să escrocheze, șoferii de bună credință care opresc pentru a le acorda ajutorul.

  În urma publicării articolului, am primit pe adresa redacției, dar și prin comentariile de pe facebook sau de pe site, mai multe confirmări în ceea ce îi privește pe posesorii Mercedesului negru, E Classe (n.r. „ochios”), care își fac veacum pe DN 69, Timișoara – Arad, pe DN 79 Arad – Oradea, dar chiar și pe DN 7, fiind văzuți atât în parcarea de la Selgros și Real, la ieșirea din Arad, cât și pe marginea drumului DN 7.

  De asemenea, un alt cititor ne atrage atenția că astfel de probleme pot fi depistate în Sibiu, în Vâlcea și pe toată Valea Oltului, locuri unde acționează astfel de escroci.

  Andreea: „Acționează și pe Arad-Deva! Văzuți în intersecția de la Selgros”

  Vasile G.: „In urma cu doua saptamani intre Arad si Zimand gata am fost sa fiu pacalit de acest asa zis turc,am oprit crezand ca intr-adevar are probleme, a inceput sa vorbeasca ,spunand ca este turc si ca nu are benzina, timp in care mi-a pus in mana un card si ceva carte de vizita si in secunda urmatoare un inel si un lantisor spunand sa ii dau cat cred eu, in prima faza i-am dat o bacnota de o suta si atunci am observat ca el cunoaste bani si ca este un escroc”.

  Diana R.: „Acesti oameni l-au oprit si pe sotul meu in parcare la Selgros, sub acelasi pretext”

  Marko: „Acelasi brobleme si pe valea oltului….mare grija la benzinarii,dupa Sibiu spre Pitesti-(pana chiar pe litoral), sa nu lasati masinile deschise sau nesupravegheate ! In special dupa Sibiu(localitatea Vestem) sunt niste indivizi foarte bine inbrcati la 4 ace, si va cere ajutorul sau cu bani sau sa tractati in schimb pt.aur sau telefoane si alte bunuiri ce au in masina…nici nu intrati in convorbire cu ei !!! Mare grija drum bun sa aveti !”

  Alin P.: „Ieri erau pe Valea Muresului în parcarea de ADR înainte de intersecția spre Milova”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acelasi brobleme si pe valea oltului….mare grija la benzinarii,dupa Sibiu spre Pitesti-(pana chiar pe litoral), sa nu lasati masinile deschise sau nesupravegheate ! In special dupa Sibiu(localitatea Vestem) sunt niste indivizi foarte bine inbrcati la 4 ace, si va cere ajutorul sau cu bani sau sa tractati in schimb pt.aur sau telefoane si alte bunuiri ce au in masina…nici nu intrati in convorbire cu ei !!! Mare grija drum bun sa aveti !

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. stau parcat pe crisan si trece unu mai tuciuriu prin fata masini si se apleaca sa vezi ce noroc a gasit un ghiul si el face pe corectul si vine sa mi -l dea mie da vrea si bani ce vrajeli ieftine au daca vede ca nu tine urmaresc masinile cand se parcheaza si mai incearca

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Si eu am patit, era un bmw nr de Germania, era rrom , in sensul giratoriu la intrarea pe autostrada dinspre Sag in Arad. Mi.a cefut sa.l ajut cu bani pt benzina, Mi. A ofefit un lant de ,,aur,,. Bineantes ca am demarat in tromba. Dupa 1h venind inapoi spre Timisoara, in parcare la Sanandrei acelasi bmw facea semne disperat!!! Avegi mare grija, aviz instigutilor statjlu care ar putea depista acesti rromi.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.