duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Atenție la viteză! Polițiștii au ieșit „la pândă” cu radare în Arad și încă două județe

  de Special Arad | 21 noiembrie 2020, 1:18 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Serviciilor Rutiere din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliţie Arad, Timiș și Caraș-Severin au desfășurat, ieri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. Acțiunea continuă și în perioada următoare, pentru prevenirea evenimentelor rutiere datorate schimbărilor meteorologice.

  Polițiștii au acționat cu 11 aparate radar, în intervalul orar 10,00-14,00, pe Drumul Național 69.

  Au fost controlate 258 de vehicule și legitimate 290 de persoane.

  Polițiștii au aplicat 254 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 79.103 lei, dintre care 204 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar celelalte pentru alte abateri de la normele rutiere.

  Au fost reținute 15 permise de conducere (dintre care 10 pentru viteză excesivă) și retrase 2 certificate de înmatriculare.

  A fost depistată în trafic o persoană care conducea fără permis de conducere și au mai fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.