joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție la lubenița vândută de magazinul Profi Boul Roșu! O arădeancă a pățit-o…

  de Special Arad | 13 iulie 2015, 1:31 PM | Topic special

  4

  Știri Arad: Ieri după-masă, Fica Alexandra a plecat la cumpărături în oraș. Pe lângă alte produse, a cumpărat și un pepene verde, din supermarketul Profi de la Boul Roșu. Ajungând acasă, a avut surpriza neplăcută să constate că fructul pe care dăduse 7,35 lei era în totalitate stricat.

  Poate pentru mulți alții incidentul s-ar fi lăsat doar cu nervi și înjurături. Ar fi aruncat pepenele la gunoi, rămânând cu paguba în buzunar și pofta în cui. Fica Alexandra însă a ales să se întoarcă la magazin, cu bonul și produsul după ea, să-și ceară, pe drept cuvânt, banii înapoi. Femeia ne-a trimis imagini cu pepenele și bonul fiscal în cauză, împreună cu un video în care se aude momentul restituirii banilor.

  Această arădeancă a ales să-și facă dreptate singură și a reușit. Dar cine știe câte astfel de cazuri se întâmplă zilnic, iar lumea tace resemnată? Câtă marfă este ținută în condiții necorespunzătoare și ajunge să fie cumpărată nu numai de oameni cu situație materială bună, ci de oameni pentru care banii aceia abia le ajung de la o zi la alta și care, din rușine, tac și îndură, în timp ce marile magazine își bat joc de ei, fiindcă „bine-i și așa…”.

  Să fim bine înțeleși. Nu acuzăm magazinul sau rețeaua Profi de rea credință, adică vânzarea produselor stricate, cu bună știință. Însă, le sugerăm, inclusiv în numele doameni Fica, să fie mult mai atenți la produsele pe care le pun pe rafturi și le comercializează și să verifice timpul cât acestea stau expuse pe raft. Pentru că, nu-i așa?, paza bună trece primejdia rea.

  pepepe stricat profi

  11720653_744296629030933_1568674054_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aveti mare grija cu Profi.Tot lantul cred ca e condus de oameni incapabili de a-si coordona angajatii.Nimanui nu-i pasa de nimeni si nimic.Produse depasite de termen de luni de zile ,produse deteriorate,alterate si congelate,termene de valabilitate schimbate,pret care te duce in eroare,promotii afisate dar inexistente,casiere fara minime cunostinte de aritmetica,angajati flegmatici(dar la salariile ce le primesc nu e o mirare)…Prefer sa cumpar produse putin mai scumpe dar proaspete se la magazinul de cartier,decat ieftine si vechi de la Profi…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.