duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Atenție, cozi pe DN79, la Chișineu-Criș! Se frezează asfaltul pe ambele benzi de circulație

  de Adriana Barbu | 20 iulie 2023, 1:17 PM | Știri Arad

  0

  Atenţie! Se lucrează pe drumurile naționale în forță în aceste zile de vară, aşa că şoferii au parte de cozi pe şosele. De astăzi, 20 iulie, au început lucrările de reabilitare, sau mai exact de peticire, a drumului național care face legătură între Arad și Oradea, DN79, în una dintre zonele sale cele mai aglomerate: Chișineu-Criș. Ca atare, cu mult înainte de orașul din județul Arad, circulația este fie îngreunată, fie blocată timp de minute bune. Asfaltul a fost frezat pe alocuri de muncitori, atât pe o bandă de circulaţie, cât şi pe cealaltă, încă de la intrarea în Chişineu-Criş şi până mult după pod. Aşa că cei prinşi în trafic, pe DN79, în zona acestei localităţi, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.
  Localitatea o poţi străbate doar în câteva zeci de minute bune, iar ocolirile, scurtăturile şi drumurile alternative încep şi ele să fie aglomerate. Cum circulaţia în această perioadă pe toate drumurile naţionale este îngreunată de numărul crescut de maşini aflate în trafic, dat fiind faptul că ne aflăm în perioada concediilor românilor care lucrează în străinătate, blocajele sunt coşmarul oricărui şofer.

  Atenţie, se lucrează peste tot!

  Pregătiţi-vă, ca atare, de stat în trafic, asiguraţi-vă că sistemul de climatizare funcţionează, că aveţi destul carburant în rezervor, că aveţi lichide la voi şi că nu vă grăbiţi să ajungeţi la oră fixă nicăieri. E vară, toţi sunt pe drumuri, pe drumurile naţionale se lucrează, când se lucrează, iar şantierele, active sau inactive, fac traficul aproape de nesuportat.
  Reamintim cititorilor, că pe DN69, Arad-Timişoara, şantierul din apropierea oraşului vecin, acolo unde lucrarea de refacere a unui podeţ a demarat în primăvară, nu a fost încă închis, cu semaforul aferent este pe mai departe în funcţiune, iar lucrări pe calea de rulare sunt şi pe DN7, la Vladimirescu şi nu numai.

   

  Citeşte şi:

  Aglomerație în centrul comunei Vladimirescu. Se lucrează pentru introducerea noilor benzi de circulație

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.