Atentatul din Manchester | Imagini noi cu Salman Adebi. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a reconstitui parcursul teroristului

  de - | 28 May 2017, 10:59 AM | Internaţional

  0

  Două fotografii ale lui Salman Abedi surprinse de o cameră de supraveghere în noaptea atentatului comis la Manchester, au fost publicate de poliția britanică sâmbătă seara, relatează Europa FM.

  Forțele de ordine au făcut un apel către martori pentru a reconstitui parcursul acestuia în zilele de dinaintea atacului.

  Într-un comunicat comun al poliției și serviciului antiterorism, anchetatorii cer publicului să comunice orice informație cu privire la mișcările atentatorului sinucigaș de după 18 mai, data la care, susține poliția, acesta s-a întors în Regatul Unit.

  O sursă apropiată familiei a declarat că Salman Abedi se afla în Libia cu patru zile înaintea atentatului, iar poliția germană a semnalat faptul că acesta a făcut la acel moment o escală la Dusseldorf.

  61888215

  Atentatul sinucigaș comis luni seară de teroristul kamikaze Salman Adebi la Manchester Arena s-a soldat cu 22 de morți și 116 răniți, dintre care mai mulți copii și adolescenți.

  Atentatul a fost revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic.

  Cele 22 de victime ale atentatului din Manchester. Foto: NewNowNext

  Cele 22 de victime ale atentatului din Manchester. Foto: NewNowNext

  Tatăl și un frate al lui Salman Abedi au fost arestați în Libia.

  În custodia autorităților se află și alte persoane.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.