Update Atelier de vulcanizare, mistuit de flăcări. Au ars cauciucurile depozitate și utilajele

  de Andreea Daniela B. | 19 October 2021, 8:02 AM | Știri Arad

  0

  Noaptea trecută a avut loc un incendiu pe strada Renașterii din Arad. Se pare că un atelier de vulcanizare a luat foc în cursul nopții, iar astăzi intrarea este interzisă, semn că pagubele produse sunt unele însemnate.

  Din fericire pentru proprietari, o parte din construcție a putut fi salvată, însă două dintre hale au fost mistuite de flăcări.

  La locul incendiului a fost cel puțin o autospecială de stingere, însă nu știm exact cât a durat misiunea. Cu toate acestea, agitația a fost destul de mare, însă totul s-a terminat cu bine.

  UPDATE

  Aseară, în jurul orei 23:00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu pe str. Renașterii. Deși inițial pe serviciul unic 112 s-a anunțat un incendiu de deșeuri (cauciucuri), în momentul sosirii primului echipaj de intervenție ardea violent și generalizat o vulcanizare în interiorul halei în care se găseau cauciucuri, utilajele, uleiuri și alte bunuri, informează purtătorul de cuvânt ISU Arad, George Pleșca.

  Pentru că a existat posibilitatea de propagare la clădirea de birouri, casele învecinate și la depozitul de cauciucuri din curte, a fost solicitată în sprijin încă un echipaj de stingere.

  După aproximativ 30 de minute, incendiul a fost localizat. Nu s-a extins la construcțiile învecinate și nici la cauciucurile din curte. A fost stins după aproximativ 2 ore de intervenție. În incendiu au ars cauciucurile și utilajele din hala de vulcanizare.

  Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit la un utilaj care prezența defecțiuni și a fost lăsat sub tensiune, anunță ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.