duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atac cu macete în plină stradă la Brăila. Victimei i-au fost amputate ambele brațe

  de - | 30 aprilie 2023, 5:03 PM | Naţional

  0

  Atac mafiot în plină stradă, în fața blocurilor din intersecția Bulevardul Dorobanților-Strada Albinei. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, un bărbat de 33 de ani (foto) a fost tăiat cu macete de mai mulți indivizi care aveau fețele acoperite.

  Totul s-a întâmplat în seara de sâmbătă, puțin după ora 23:00, când asupra victimei s-au năpustit mai multe persoane care purtau cagule.

  Bărbatul atacat ar fi membru al unei grupări interlope, au precizat surse judiciare pentru DEBRAILA.ro. Ar fi vorba despre o reglare de conturi.

  „Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul lui”, a declarat un cadru medical pentru DEBRAILA.ro.

  Practic, victima a fost adusă la Spitalul Județean în stare extrem de gravă: avea numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană.

  Medicii de la Brăila au fost nevoiți să îi amputeze ambele mâini și l-au transferat la Spitalul „Floreasca” din capitală.

  La acest moment, o amplă anchetă se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist. Se pare că există un cerc de suspecți, însă niciunul dintre atacatori nu a fost prins până la acest moment, ne-au explicat surse judiciare.

  sursa: debrăila.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.