vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ăsta „război”:) Gurul MISA versus gurul cocalarilor! Bivolaru îl dă în judecată pe Măruță!

  de - | 1 septembrie 2015, 7:03 AM | Monden | Naţional

  0

  Supărarea liderului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, la adresa lui Cătălin Măruţă vine ca urmare a faptului că acesta din urmă i-a pomenit numele în două ediţii ale emisiunii sale de la PRO TV – scrie site-ul monden libertatea.ro. În 25 şi 26 iunie anul acesta, realizatorul TV a prezentat cazul unei femei care reclama faptul că ar fi fost violată de un psiholog despre care se ştia că ar fi apropiat al celui poreclit “Guru”. Bivolaru neagă însă orice legătură cu cel acuzat de viol, aşa că, prin intermediul unei avocate din Capitală, l-a chemat pe Măruţă la judecată, căruia îi cere daune de 10.000 de euro.

  Zice că i-a fost afectată onoarea
  În actele depuse la Judecătoria sectorului 2, studiate de reporterii ziarului Libertatea, liderul MISA susţine că asocierea numelui său cu o persoană acuzată de viol i-ar fi afectat grav “demnitatea, onoarea, reputaţia şi viaţa privată”. Pentru a proba suferinţele pe care le-a îndurat din cauza lui Măruţă, Bivolaru s-a angajat să aducă în instanţă şi doi martori: Gabriela Ambăruş, care este preşedinta MISA, şi Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al organizaţiei. Primul termen de judecată al acestui proces nu a fost încă stabilit de oficialii judecătoriei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.