Associated Press, ABC News, The New York Times şi The Washington Post scriu despre protestul românilor din nou!

  de - | 9 august 2018, 8:33 PM | Naţional

  4

  imagine cu scop ilustrativ

  Presa internaţională scrie despre protestul românilor din diaspora, care va avea loc vineri, în Piaţa Victoriei din Bucureşti. „Românii din diaspora se întorc acasă înainte de protestul anti-guvernamental”, titrează Associated Press, citată de ABC News, The New York Times şi The Washington Post.

  „Românii din diaspora au început să se întoarcă acasă pentru un protest anti-guvernamental, prin care vor cere demisia Guvernului şi alegeri anticipate”, scriu jurnaliştii de la Associated Press, care precizează că joi, câţiva dintre protestatari s-au instalat deja în faţa Guvernului, iar forţele de ordine au făcut apel la un protest paşnic.

  „De când social-democraţii au câştigat alegerile în 2016, românii au protestat de mai multe ori faţă de măsurile luate de Guvern de a impune legi care ar slăbi lupta anticorupţie”, scrie AP, amintind şi de condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive.

  Ştirea celor de AP a fost preluată de mai multe publicaţii, precum The Washington Post, The New York Times, BBC şi ABC News.

  Protestul românilor din diaspora va avea loc vineri seară, în Piaţa Victoriei din Capitală.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru „fanii mei” 🙂
   În primul rând știrea conținea un mare neadevăr. (probabil o dezimformare preluată pe bani de la purtătoarea de cuvânt a președintelui) Românii nu se întorc pentru Miting. Ei așa fac în fiecare an. Vin să mânce mici, sarmale și tocăniță cu mămăligă. Vin să bea bere ieftină … și să-și vadă rudele.
   Dar mai ales vin să-și etaleze „prosperitatea” și mulți din ei, să ne arate nou celor de aici, de câtă aroganță sunt ei în stare.
   Sigur că există printre ei și excepții. Dar marea majoritate cred că ei fac parte dintr-o „castă” cu privilegii. Dar mai ales, toți sunt profesori în democrație și atunci când de fapt ei nu au deschis o carte de secole.
   „Diaspora” nu este o entitate unită. Sunt doar „bisericuțe” dispersate, ce se invidiază unii pe alții și poartă minciunile și bârfa, înjurându-i pe autohtoni de mama focului. De unde știu? De la fața locului, așa în 30 și ceva de ani de trăit într-o țară democrată a Europei.

   Dar ce vorbbesc eu?! Voi știți totul mai bine. Eu care nu am fost nici o dată comunist. Dinpotrivă! Comuniștii m-au bătut de m-au zvântat.
   Așa că stimate hater-ule, „arădean”, nici nu știi cât de penibil ești. Judeci oamenii fără să ai cât de cât habar și nici pricepere. 🙂
   Vă compătimesc și mi-e milă de voi. 🙂

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.