sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Eveniment pentru Asociația Nevăzătorilor din Arad la Teatrul de Vară

  de Special Arad | 9 iunie 2023, 2:57 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Ca într-o rugăciune spusă cu ochii închiși, artiștii care au urcat marți pe scena Școlii Populare de Arte Arad (Teatrul de Vară de pe str. Barițiu), au dăruit artă în scop caritabil. Emoție deopotrivă transmisă și recepționată, artiști și spectatori au fraternizat pentru a aduce un zâmbet pe chipul prietenilor de la Asociația Nevăzătorilor din România, filiala Arad.

  Anastasia Maria Solomie, Raul Nica, Alexandru Saja, Luca Băbuș, Ghiță Timofte, Thomas David Luffer, Sofia Frunza și Amiee Șipos au învăluit inimile spectatorilor cu emoția muzicii, iar Aneta Filip, David Annamaria, Nicoleta Groza, Andrea Pintye și Carina Schutz au transpus pe pânză jocul culorilor, spre încântarea celor prezenți la eveniment.

  Odată intrați în acestă stare artistică, spectatorii au avut bucuria de a re-descoperi magia teatrului, alături de membrii trupei „Ana” (trupa de teatru a Asociației Nevăzătorilor din Arad) și trupa „Har”, coordonate de actrița Oltea Blaga. Codruța Teodora Matea, Daniela Nagy, Radu Novac, Andrei Petrișor, Ema Rump, Adela Elena Uram și Paul Vasile Achim au pus în scenă un frumos spectacol bazat pe texte de Matei Vișniec.

  Literatura a fost cea care a încheiat acest frumos eveniment, Loredana Zeller, Adriana Moț, Ciuraș Corina, Livia Ciupav Sfârâilă, Laura Maria Ilea și Luminița Băbuș au transmis magia cuvintelor sub formă de proză și poezii ce au pus culoare acolo unde este întotdeauna nevoie, pentru noi toți, în suflet. Tombola caritabilă cu obiecte de artă, care a făcut ca seara să se încheie într-un mod deosebit, va rămâne cu siguranță în amintirea spectatorilor ca un dar artistic de suflet. Organizat de grupul Cultural ,,Arta-visul îngerilor”, acest spectacol se vrea a fi unul dintr-o serie viitoare de evenimente culturale destinate iubitorilor de artă și frumos, spune Cristian Mladin, organizatorul acestui eveniment. Să fie Artă! Artă în dar!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.