sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Asigură-te că nu-ți strică nimeni surpriza pentru Star Wars 7! A apărut „Force Block”

  de - | 16 decembrie 2015, 9:24 PM | Pop Culture

  0

  Dacă aștepți cu nerăbdare să vezi Star Wars: The Force Awakens, dar te lovești de spoilere la tot pasul, această extensie te va ajuta să eviți informațiile care ar strica plăcerea vizionării filmului, scrie profit.ro.

  Force Block: the Star Wars spoiler blocker este o extensie pentru Google Chrome care blochează accesul la pagini care conțin informații despre filmul Star Wars: The Force Awakens.

  Paginile blocate sunt înlocuite cu un overlay care afișează citate din Star Wars modificate într-un stil amuzant, în contextul spoilerelor legate de noul film din serie.

  Rolul extensiei este doar de a avertiza că urmează un posibil spoiler, astfel că utilizatorului îi sunt prezentate două opțiuni: continuarea încărcării paginii și includerea acesteia pe lista de pagini care nu vor mai fi blocate în viitor.

  Blocarea paginilor se face în funcție de cuvintele-cheie din titluri, articole și descrieri de poze sau clipuri video și nu este limitată doar la limba engleză – sunt blocate orice pagini, scrise în orice limbă, dacă conțin cuvinte relaționate universului Star Wars.

  tumblr_inline_nzf1m6EPRL1r19dv9_1280

  Sursa: profit.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.