marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Senatorul Igaș cere voalat demisia lui Falcă și motivează: „Cu pizza la toată lumea, anunțată de un curcubeu, la Arad, PSD a câștigat”

  de Tudor Bogdan | 12 decembrie 2016, 1:22 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  4

  Știri Arad. Exclus de pe listele pentru alegerile parlamentare 2016, senatorul Traian Constantin Igaș, a așteptat cumințel rezultatele și a revenit în acestă dimineață cu un mesaj, postat pe Facebook, prin care ironizează activitatea depusă de Gheorghe Falcă în calitate de șef de campanie al PNL. Mai mult, Igaș face și o analiză (sumară) a activității președintelui PNL Arad, Falcă în comparație cu cea a fostului lider PDL, Gheorghe Seculici.

  Nu are rost să comentăm ce spune senatorul în postarea sa, lăsându-vă să o parcurgeți singuri, însă e demn de remarcat că cere demisiile de onoare ale celor pe care-i consideră răspunzători pentru scorul dezastruos de la alegeri. În concluzie, inclusiv a lui Gheorghe Falcă.

   

  poastare-igas

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Greșit! Igaș n-a fost mazilit de Falcă în favoarea lui Șcheau. Igaș a fost mazilit de Falcă și atât!
    Nu era treaba lui Șcheau pe ce loc candidează și în locul cui. Șcheau a avut o înțelegere de la bun început, adică locul 3 la Camera Deputaților. Și aici vine de fapt povestea adevărată.
    Falcă vroia de multă vreme să-l mazilească pe Igaș. Momentul ăsta a fost exact ce aștepta Falcă. Și-a făcut el jocurile la Camera Deputaților cum a vrut, l-a sărit pe Șcheau din schemă, de pe locul 3 pe care îl stabiliseră inițial. Ulterior a găsit și varianta de a-l mulțumi pe Șcheau (sau cel puțin așa credea el), dar și de a-l mazili pe Igaș. Și astfel, l-a executat pe Igaș de pe locul 2 la Senat și l-a pus pe Șcheau acolo.
    Deci, să ne înțelegem, Igaș n-a fost mazilit în favoarea lui Șcheau, ci pur și simplu a fost mazilit, iar pe Șcheau l-a prostit cu locul 2 la Senat, care era mult mai greu de atins decât locul 3 la Camera Deputaților.

    +10 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.