Ascunşi în locuri special amenajate, 14 migranți au încercat să treacă ilegal granița

  de Special Arad | 4 martie 2022, 12:20 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat paisprezece cetăţeni din Siria, Irak și Egipt, ascunşi în două autoutilitare, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria fără îndeplinirea formalităţilor de frontieră.

  În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, polițiștii de frontieră au efectuat controlul amănunțit asupra a două autoutilitare,  conduse de doi cetățeni români. Unul dintre șoferi se deplasa fără încărcătură, având destinația Italia, iar celălalt transporta profile din lemn pentru o societate comercială din Belgia.

  În urma verificărilor amănunţite efectuate în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi într-un locaș special amenajat în interiorul profilelor din lemn cât şi în spatele banchetelor şi locul destinat pentru odihna şoferilor, paisprezece cetăţeni străini.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Irak și Egipt, care intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

  În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.