Așchia nu sare departe de copac! Campioni în cadrul Cupei „CSM” la judo

  de Dan Lazăr | 10 decembrie 2019, 7:28 AM | Sport

  1

  A XI-a ediţie a Cupei CSM Arad la judo, desfășurată în weekend, la Polivalenta arădeană, a adunat pe tatami câteva sute de sportivi la categoriile Under 9 şi U11, repectiv U13 şi U15. Printre cei care au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere s-au aflat și frații Mercea, David la nivelul Under 13, iar Cristiana la Under 15, ambii legitimați la CS Municipal Arad.


  Cei doi judocani de perspectivă sunt copiii baschetbalistei de la FCC Baschet Arad, Adela Perdei-Mercea, cea mai longevivă jucătoare din lotul arădean, și a fostului judocan, Cristian Mercea, în prezent antrenor.

  Aur pentru Tudor Barta

  Tot cu o medalie de aur a plecat de la Polivalentă și Tudor Barta (CSM), fiul unei alte familii de foști sportivi, Paul (fotbal) și Daria (natație). Tudor a câștigat categoria 34 kg la nivelul Under 13.

  UPDATE: Un alt exemplu din ciclul „așchia nu sare departe de copac” poate fi Amalia Kuba, fiica fostului judocan arădean Adrian Kuba și a jurnalistei Natalia Kuba. Legitimată la CSȘ Gloria,  Amalia a ocupat locul întâi la categoria sa de vârstă, Under 13.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.