Asalt asupra lui Darren Cahill. Fanii Simonei Halep au „tăbărât” peste el, pe o rețea de socializare

  de - | 12 mai 2019, 12:22 PM | Sport

  0

  Fanii Simonei Halep au luat cu asalt contul de twitter al lui Darren Cahill, rugându-l să se întoarcă alături de campioana noastră. Totul în contextul mesajelor trimise între cei doi pe reţeaua de socializare, înainte de finala de la Caja Magica.

  Darren Cahill i-a trimis un mesaj special Simonei Halep, după calificarea în finala de la Madrid, iar răspunsul sportivei noastre nu a întârziat să apară. Mai mult, aceasta nu s-a ferit să recunoască faptul că australianul este o piesă lipsă din echipa ei.

  Citește mai multe și vezi mesajul lui Darren Cahill pentru Simona, dar și răspunsul acesteia, cu un singur click aici: DigiSport.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.