duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Artistul și profesorul Dacian Giura s-a stins din viață fulgerător, la doar 45 ani

  de Tomck@t | 5 septembrie 2023, 9:18 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  O veste șocantă și tristă a zguduit luni seara profesorii și elevii Liceului de Artă „Sabin Drăgoi”, artiștii arădeni, comunitatea de rockeri, pasionații de motociclete, fanii „Bătrânei Doamne” și, desigur, familia și numeroșii prieteni ai artistului și profesorului Dacian Giura, care s-a stins din viață la doar 45 ani, în urma unui infarct.

  A fost un profesor îndrăgit, un om prietenos, mai mereu glumeț și plin de viață, un artist plastic respectat în lumea artistică și, nu în ultimul rând, un rocker și un utist pur-sânge.

  Postările în amintirea lui Dacian Giura și mesajele de condoleanțe curg pe Facebook de ieri seara, puțin după ora 21, de când s-a aflat vestea șocantă.

  S-a născut în 28 noiembrie 1978 la Arad. A fost absolvent al Liceului de Artă Sabin Drăgoi Arad (secţia grafică) şi al Facultăţii de Arte Plastice Timişoara, unde a luat şi masteratul în pictură.

  Dumnezeu să îl odihnească și sincere condoleanțe familiei!  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.