sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Artificii de 7000 euro vor colora cerul Aradului de Revelion. Cine va cânta în fața Primăriei, în noaptea dintre ani

  de Raluca Medeleanu | 20 decembrie 2021, 1:43 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  Dat fiind faptul că autoritățile au relaxat măsurile la nivel național, Primăria Arad va organiza anul acesta tradiționalul concert de Revelion din fața Palatului Administrativ.

  Astăzi, primarul Călin Bibarț a anunțat cine va urca pe scenă. Spectacolul va începe în 31 decembrie, de la ora 21, iar concertele vor fi după cum urmează: Fantazia, Melisa Țolea, Q Band şi Bosquito, celebrarea noului an încheindu-se la ora 00:00 cu un joc de artificii, care se estimează că va dura 10 minute. Acest moment este şi principala atracție a nopții, municipalitatea investind 7000 euro în artificii de calibru mare, despre care Bibarț a explicat că ajung la o înălțime de peste câteva sute de metri şi vor putea fi văzute din depărtare.

  Despre momentele muzicale, Daniela Andreica, directorul Centrului Municipal de Cultură, a explicat că au fost selectate pentru a se încadra într-un buget mai redus. „Nu am optat pentru o trupa de nr. 1, pentru că era cu mult peste bugetul nostru. Prețurile au crescut foarte mult pentru Revelion. De exemplu, The Motans la Zilele Aradului au cerut 9000 euro, iar acum ar fi cerut 30.000 euro. E bine că s-a putut face şi sub forma asta, că administraťia a găsit resurse”, a spus Daniela Andreica.

  Bugetul total alocat tuturor concertelor se ridică la 16.000 euro, iar primarul a afirmat că față de cât a cheltuit municipalitatea în 2019 ori 2018, în totql cu târgul de Crăciun şi spectacolul de Revelion, anul acesta bugetul e doar 30% din sumele din trecut.

  În ceea ce priveşte accesul la spectacolul din fața Primăriei, din noaptea dintre ani, viceprimarul Lazăr Faur a spus că se va ştii mai bine după emiterea următoarei Hotărâri la nivel național, care se anunță să apară joi, 23 decembrie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.