luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Armata suedeză anunță că patru avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al țării, în largul Mării Baltice

  de - | 2 martie 2022, 11:22 PM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Armata suedeză anunță că patru avioane de vânătoare rusești, SU-27 și SU-24, au intrat în spațiul aerian al țării. Incidentul a avut loc la est de Insula Gotland, în largul mării. Forțele aeriene au ridicat de la sol avioane JAS 39 Gripen pentru a fotografia și documenta incidentul, scrie Biziday, care citează Aviația Suediei.

  Acest lucru demonstrează că pregătirea noastră este bună. Am fost la fața locului pentru a asigura integritatea teritorială și granițele Suediei. Avem control complet asupra situației” , a declarat comandantul Forțelor Aeriene, Carl-Johan Edström.

  Pe fondul situației, luăm acest incident foarte în serios. Comportamentul Rusiei este neprofesionist și iresponsabil”,  a adăugat acesta.

  Incidentul a fost raportat și de agenția de știri Bloomberg.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.