Armă şi muniţii deţinute ilegal de un cetăţean german de 74 de ani, la Almaș

  de Special Arad | 27 mai 2016, 9:04 PM | Almaş | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii postului de poliție Almaș au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe linia verificării modului de deținere și păstrare a armelor și munițiilor.

  În urma verificărilor efectuate, a fost depistat un bărbat, cetățean german, de 74 de ani, care deținea ilegal la domiciliul său de pe raza localității Almaș o armă de tir și 50 de cartușe cu capsa nepercutată.

  Atât arma cât și cartușele au fost ridicate în vederea indisponibilizării, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de armă şi muniţii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.