Arma de care se teme Vladimir Putin. „Va fi mai periculoasă decât orice bombă atomică”

  de - | 25 octombrie 2017, 9:01 AM | Internaţional

  0

  Liderul Rusiei, Vladimir Putin a dezvăluit la Soci, în cadrul Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților, ce tehnologie viitoare va fi o armă mai înspăimântătoare decât orice bombă nucleară.

  Președintele rus crede că programarea genetică a oamenilor în funcție de anumite caracteristici poate avea efecte catastrofale asupra umanității. Chiar dacă ingineria genetică deschide oportunități noi, susține Putin, ea aduce și riscuri uriașe, relatează stirileprotv.ro, citând news.com.au.

  ”Imaginați-vă că putem crea un om cu anumite caracteristici. Poate fi un matematician strălucit sau un muzician genial, dar ar putea fi și un soldat, un om capabil să se lupte fără frică, compasiune, regret sau durere… Ce-am descris poate fi mai periculos decât o bombă atomică” a spus liderul rus.

  sursa foto: nbcnews.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.