joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arestat la domiciliu timp de 30 zile pentru trafic de migranți

  de Special Arad | 22 ianuarie 2023, 11:37 AM | Știri Arad

  0

  Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad informează că un bărbat a fost plasat sub arest la domiciliu timp de 30 de zile, după ce a fost prins că încerca să treacă migranți ilegal granița României, către Ungaria, contra unor sume de bani.

  „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 19.01.2023 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat, cu privire la comiterea a două infracţiuni concurente de trafic de migranţi în formă agravată, prev. de art.263 al.1, 2 lit.a C.p.

  Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat faptul că în perioada 24-26.07.2022 inculpatul a racolat și călăuzit trei migranţi de origine indiană, care intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat, iar în data de 18.01.2023 a transportat pe teritoriul României cu un autoturism un număr de trei migranţi originari din Bangladesh, ce intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat în Ungaria, urmând ca în schimbul acestor activităţi să obţină un folos material.

  În data de 19.01.2023 faţă de inculpat s-a dispus luarea măsurii arestării preventive la domiciliu pe o durată de 30 zile”, transmite Parchetul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.