Are un IQ uriaș și a intrat în afaceri la numai 12 ani

  de Special Arad | 23 April 2014, 12:04 PM | Monden

  0

  O adolescenta in varsta de numai 12 ani din SUA are un IQ urias si a intrat in afaceri dupa ce a semnat cu unul dintre cei mai cunoscuti retaileri.

  Tanara este membra Mensa si la numai 12 ani are propria linie vestimentara la Nordstrom, unul dintre cei mai mari retaileri din SUA, scrie incont.ro, care citeaza Business Insider.

  Isabella Rose Taylor este din Austin, Texas, iar colectia sa vestimentara, pe care o descrie ca “hippie-grunge si totusi feminina,” va fi lansata anul acesta.

  Talentata adolescenta are deja un blog unde scrie despre moda si vinde haine si astfel i-a impresionat pe cei de la Nordstrom. Isabella Rose Taylor studiaza acum arta plastica. Spune ca afacerii sale ii dedica doua, trei ore pe zi.

  Despre propunerea celor de la Nordstrom, declara ca inca i se pare ca vis. E onorata si recunoscatoare pentru o asemenea oportunitate si abia asteapta sa o vada in magazine.

  Pentru viitor, isi doreste ca Isabella Rose Taylor sa devina un brand international si sa-si extinda linia si la genti, accesorii si pantofi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.