Are 400.000 de urmăritori pe Instagram… Modelul erotic Oksana Volosciuk, medaliată de președintele Ucrainei pentru obținerea de „informații militare”

  de - | 7 March 2023, 12:01 PM | Internaţional | Monden

  0

  Modelul erotic Oksana Voloșciuk, 30 de ani, a publicat fotografia cu medalia de gradul doi „pentru sprijinul serviciului de informații militare al Ucrainei”, într-un story pe Instagram, realizat în timpul unei întâlniri a bloggerilor cu consilierul șefului Biroului Președintelui, pe 3 martie, scrie publicația ucraineană Gordon., citată de Libertatea.

  Voloșciuk, care are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram, a difuzat imaginea cu distincția pe 4 martie. În documentul postat de modelul ucrainean, se precizează că ordinul a fost semnat de șeful serviciilor de informații, Kirilo Budanov, în octombrie 2022. Bloggerul nu a precizat de ce și în ce circumstanțe a primit premiul.
  Influencerul și bloggerul, care activează pe Instagram drept Ksiușa Maneken, a transmis că „va explica totul după încheierea războiului”.

  „Cum s-a întâmplat, în ce circumstanțe și pentru ce, voi spune când războiul va termina. Și lăsați acest ordin să devină un simbol al faptului că, dacă ești o persoană publică, nu înseamnă că arăți tot ce se întâmplă în viața ta”, a scris ea.

  medalie

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.