Arde o casă la Miniș. Proprietarii nu sunt acasă

  de Special Arad | 15 octombrie 2019, 8:53 AM | Știri Arad

  0

  Pompierii au fost chemați de urgență în această dimineață în localitatea Miniș, unde arde generalizat o casă. Nu sunt victime, deoarece proprietarii nu sunt acasă.

  Intervine Detașamentul de Pompieri din Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, un ofițer și 8 subofițeri. De asemenea, pompierii arădeni au primit sprijin și din partea SVSU Covăsânț și Ghioroc, care s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.