Update Arde acoperișul unei case din Pecica. Este locuința unui angajat al Primăriei

  de Special Arad | 4 mai 2019, 8:32 PM | Știri Arad

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad (ISU) anunță izbucnirea unui incendiu la o casă particulară în orașul Pecica, pe strada 309.

  Chiar în aceste momente, intervine Detasamentul Arad cu o autospecială de stingere și cinci subofițeri, dar și SVSU Pecica, cu două autospeciale.

  Arde acoperișul pe o suprafață de aproximativ 60 mp și sunt afectate două încăperi. Incendiul este localizat, se lucrează la stingere, informează ISU Arad.

  UPDATE

  Potrivit informațiilor obținute de Special Arad, casa aparține unui angajat al Primăriei Pecica, iar incendiul a pornit de la o sobă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.