marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul va avea „Voce HD”

  de Special Arad | 30 septembrie 2014, 10:56 AM | IT | Știri Arad

  0

  Vodafone a lansat serviciul de apeluri HD – care le asigură clienţilor o claritate deosebită a sunetului în timpul convorbirii telefonice – în mai multe localităţi din România, dintre care se numără și Aradul.

  Diferenţa între un apel de voce obişnuit şi unul realizat prin tehnologia HD Voice este comparabilă cu diferenţa de calitate dintre un post de televiziune transmis la rezoluţie standard şi unul transmis la calitate HD, relatează ZF.ro

  „Serviciile de Voice HD sunt disponibile tuturor utilizatorilor Vodafone din Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Slobozia, Călăraşi, Giurgiu, Craiova, Iaşi, Arad şi Oradea, iar lista oraşelor este în permanenţă extinsă. Terminalele din portofoliul Vodafone România compatibile cu serviciile de Voce HD sunt iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, LG Flex, LG G3, LG G3 mini, LG G2 mini, LG G2, HTC One M8 mini, HTC One M8, HTC One, HTC One mini şi Samsung Galaxy S4”, au precizat reprezentanţii Vodafone.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.