joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, sub cod portocaliu de ploi torențiale și inundații

  de - | 15 iulie 2016, 12:02 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Meteorologii au emis astăzi avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, cantitățile de apă putând depăși chiar și 60 de litri pe metru pătrat.

  În intervalul vineri, ora 18:00 – sâmbătă, ora 10:00 sunt așteptate ploi torențiale atât în județul Arad cât și în județele din vestul și nordul Olteniei, Banat și sudul Crișanei.

  Gradul de instabilitate atmosferică va fi foarte ridicat, iar local se vor cumula cantități de apă de peste 60 l/mp și izolat peste 80-90 l/mp, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

  Județele vizate de codul portocaliu sunt: Arad, Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj și Dolj.
  Meteorologii au emis și un al doilea cod portocaliu de ploi torențiale, pentru intervalul sâmbătă ora 15:00 – duminică ora 06:00.

  În zona de munte a județului Arad, ploile vor avea caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși local 60-70 l/mp, avertizează meteorologii.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.