duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, singurul oraș cu două reprezentante în primele opt echipe ale României la minifotbal

  de Lucian Dănilă | 6 iunie 2021, 12:56 PM | Sport

  0

  Premiere și AC Luciano, reprezentantele Aradului, s-au calificat în sferturile de finală ale Supercupei României la minifotbal, competiție care are loc în acest weekend la Oradea. Aradul este singurul oraș care are două reprezentante în primele opt echipe ale țării.

  Premiere a câștigat trei meciuri la loviturile de departajare, iar ieri a învins cu 6-1 pe Boltă Alba Iulia, pentru biletele din optimi. Aseară a fost 2-2 cu Pro Fotbal Sibiu, iar la penalty-uri a câștigat cu 6-5.

  AC Luciano s-a calificat tot după loviturile de departajare în meciul cu cei de la Chedra Tax Ploiești. Pe teren, după 40 de minute regulamentare, scorul a fost 1-1. Luciano a câștigat toate jocurile în urma loviturilor de departajare până în faza „sferturilor”.

  Premiere și Luciano s-au întâlnit una cu alta în faza „sferturilor”. A fost un meci foarte disputat, cu un mare consum de energie, dar un meci în care fair-play-ul a fost la el acasă. Partida s-a încheiat cu același scor alb cu care a început, 0-0, dar de data aceasta Premiere a fost echipa mai norocoasă la loteria loviturilor de la 7 metri și a câștigat cu 3-2, iar la această oră dispută semifinala.

  Alături de cei de la Premiere se află la Oradea și un suporter al acestor băieți, Lucian Ciuclea, un mare admirator al sportului în general. În fotografia de mai jos este alături de foștii jucători ai echipei UTA, Alin Gligor și Bogdan Burlă.

  premiere 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.