Aradul se prezintă și anul acesta la Pécs (Ungaria), de Zilele Orașului

  de [email protected] | 11 September 2014, 1:33 PM | Cultură

  0

  Ca urmare a înfrățirii orașului Pécs din Ungaria și Arad, o fostă Capitală Culturală Europeană și un pretendent, vineri, pe 12 septembrie 2014, orașul nostru se va prezenta prin diferite evenimente culturale, așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace în mod reciproc, la Zilele Orașului Pécs.

  Evenimentele vor începe la ora 16 în piața Dóm cu trupa de Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, cu un spectacol intitulat „Marionete la circ”.

  La ora 17, Asociația Foto Club Arad va vernisa, la Casa Artelor și Literaturii (Piața Széchényi, 7-8), expoziția de artă fotografică „Atmosfera orașului”. Cele 52 de imagini sunt realizate de artiștii Călin Creștin, Cantemir Mândru, Doru W. Gomboș, Filip Rotaru,  Gavril Borza,  Lili Bock,  Marius Luffer,  Mircea Boran Art. AAFR,  Octavian Iolu,  Ovidiu Filip,  Radu Bulzan,  Raluca Lăcrăngean, Rely Tarniceri, Simona Chira,  Siska Szabo Zoltan și  Virgiliu Jireghie.

  De la 18:30, Aradi Kamaraszinhaz va prezenta spectacolul teatral „Vodka Polka – sau cum am mâncat un câine cu Aradi Tibor în rol principal. Comedia „dulceag-amăruie” se va juca la Teatrul Universitar Janus.

  De la ora 19, în piața Dóm va fi un spectacol folcloric sub numele de „Tradiții arădene”, urmând ca de la ora 20:00, trupa Mario & The Teachers să delecteze auditoriul cu un „Cover Project”.

  arad napja pecsett

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.