miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, prezent la cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est

  de - | 15 iulie 2017, 10:09 AM | Administraţie

  0

  O delegație arădeană din care a făcut parte primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a participat vineri, 14 iulie 2017, la summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017”, desfăşurat la Palatul Parlamentului din București. Cel mai important eveniment organizat de CCIRC România îşi propune dezvoltarea relaţiilor economice dintre Republica Populară Chineză şi blocul ţărilor din Europa Centrală şi de Est.

  La reuniunea internațională au participat peste 500 de oameni de afaceri și din mediul administrativ și politic din Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

  Invitația a venit ca urmare a dezvoltării economice înregistrate în ultimii ani, atât la nivelul municipiului cât şi a judeţului Arad”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

  Peste 150 de oameni de afaceri, lideri administrativi și reprezentați a șapte provincii din China au vizitat  Standul Aradului amenajat la Palatul Parlamentului.

  Summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017” este cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.