duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul mai pune „cruce” unei echipe! CSU Arad renunță la rugbyul în XV, fiind singura absență din Liga Națională. Petroșani sau Gura Humorului pot mai mult

  de Dan Lazăr | 12 aprilie 2022, 9:12 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Noua competiție din rugbyul românesc intern, Liga Națională de Rugby, programează primele meciuri pe 16 aprilie. 14 echipe s-au înscris la start, practic toate echipele din fosta SuperLigă și cele din Divizia Națională de Seniori, mai puțin CSU Arad.

  Astfel, echipele înscrise CSM Știința Baia Mare, CSA Steaua, CS Dinamo, SCM-USAMVB Timișoara, U Cluj, CS Știința Petroșani, CS Năvodari, RC Bârlad, CSM Galați, RC Grivița, RC Gura Humorului, CSU Alba Iulia, CSM Suceava, Poli Iași au fost împărțite în două grupe, ținându-se cont pe cât posibil de criteriul geografic.

  Primele două clasate din fiecare grupă se califică în play-off, următoarele din fiecare grupă vor juca în play-out. Atât în play-off, cât și în play-out, echipele pornesc de la 0 puncte.

  Grupa A:
  SCM-USAMVB Timișoara
  CSM Știința Baia Mare
  CSU Alba Iulia
  CSU Cluj
  CSM Suceava
  Știința Petroșani
  RC Gura Humorului

  Grupa B:
  CS Dinamo
  CSA Steaua
  Poli Iași
  CS Năvodari
  RC Grivița
  RC Bârlad
  CSM Galați

  CSU Arad vă evolua doar la rugby în 7.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.