luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul găzduiește faze regionale din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la oină și fotbal

  de Dan Lazăr | 24 ianuarie 2023, 10:12 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Lista și calendarele concursurilor școlare sportive din anul școlar 2022-2023 au fost publicate recent de Ministerul Educației (ME). În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – ONSȘ 2022-2023, IȘJ Arad nu va organiza nicio etapă finală, având însă atribuite șase „zone”.

  Fazele regionale ale ONSȘ la fotbal – ciclul primar (clasele III-IV) băieți și fete, și la oină – ciclul gimnazial și ciclul liceal, masculin și feminin, se vor desfășura în județul nostru, conform informațiilor primite din partea prof. Rodica Lucian, inspector de specialitate în cadrul IȘJ Arad.

  Aradul face parte din Zona V, alături de județele: Alba, Hunedoara, Mehedinți, Timiș și Caraș-Severin.

  În 2022, orașul nostru a organizat faza finală a ONSȘ la pentatlon, în acest an aceasta având loc la Cluj-Napoca, între 28-30 aprilie.

  24 de județe vor organiza etape finale la: pentatlon, tetratlon, badminton, cros, tenis de masă, baschet, fotbal, handbal, volei, S-Rugby, oină, șah și minihandbal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.