miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul a exportat produse de 2 miliarde euro în primele 6 luni ale anului

  de Special Arad | 8 noiembrie 2023, 1:25 PM | Știri Arad

  1

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad informează că Aradul are o balanță pozitivă, de 284 milioane euro, între exporturi și importuri, pe primele 6 luni ale acestui an.

  Potrivit Camerei de Comerț, diferența dintre exporturi și importuri, realizată în iunie 2023, s-a dublat față de luna iunie 2022.

  În iunie 2023, Aradul a exportat bunuri în valoare de 331,9 milioane euro și a importat bunuri în valoare 303,9 milioane euro. În primele 6 luni ale acestui an, valoarea exporturilor arădene a depășit 2 miliarde euro, în vreme ce importurile au fost de 1,7 miliarde euro.

  În ce privește indicii producției industriale, în luna august, au crescut cu 3,5% față de aceeași lună a anului trecut, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.