Mamografie gratuită pentru arădencele cu vârstă cuprinsă între 45 și 65 de ani. Ce trebuie făcut

  de Special Arad | 22 July 2021, 1:47 PM | Sănătate

  3

  Mamografia este una dintre metodele cele mai sigure de depistare a cancerului de sân în stadiu incipient, iar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad femeile cu vârsta între 45 și 65 de ani beneficiază, gratuit, de o mamografie de control. 

  Echipa medicală de la Centrul de Screening Mamar Arad efectuează, gratuit, pe bază de programare, mamografii de control pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului la sân. Populația țintă a examinărilor mamare este reprezentată de femeile care se încadrează în categoria de vârstă 45 – 65 de ani, iar screening-ul mamar se efectuează pe baza unui bilet de trimitere simplu, de la medicul de familie sau de la medicul specialist”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

  Programările se fac la numărul de telefon: 0730.110.201, de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00.

  Centrul de Screening Mamar este situat în Arad, strada Cocorilor, nr 57 și funcționează în urma unui parteneriat între Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Consiliul Județean Arad și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.