Aradul a vibrat cu viață sâmbătă seară, începând cu concertul Q Band, iar apoi cu Mandinga, Alina Eremia și The Motans | Foto

  de Raluca Medeleanu | 22 August 2021, 10:47 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  Atmosfera din centrul orașului a fost una vulcanică, sâmbătă seara, cu ocazia Zilelor Aradului. Oamenii au ieșit din casă, cu mic cu mare, s-au adunat în Parcul Eminescu să socializeze la Picnic Festival, au luat cu asalt tarabele cu mâncare și băutură de pe Bulevardul Revoluției, s-au plimbat cu trăsura sau cu trenulețul de agrement, iar când a început să se însereze au început să se adune pe platoul din fața Palatului Administrativ pentru a asista la concertele organizate de Centrul Municipal de Cultură.

  A fost muzică pentru toate gusturile, de la rock, până la latino și pop. Primii care s-au urcat pe scenă au fost tinerii rockeri de la Fantazia, urmați apoi de Pacifica. Voia bună a început să crească exponențial însă, la fel și numărul oamenilor din public, la Q Band, formație care a concertat pentru prima dată în noua formulă, Rocky alăturându-se lui Csaba Torma la percuție. Deși a existat un scurt moment de dificultăți tehnice la sunet, cei de la Q band au știut cu mare tact să întoarcă situația în favoarea lor și să facă o mică galerie de susținere pentru UTA. Îndată ce problemele respective s-au rezolvat, ei au revenit în dublă forță cu coveruri reușite după melodiile lui Goran Bregovici, publicul țopăind nevoie mare!

  Următorii care au urcat pe scenă au fost cei de la Mandinga, care au crescut și mai tare „parametrii” petrecerii, cu îndrăgita lor muzică latino, iar fanii s-au înghesuit cât au putut în fața scenei, platoul dovedindu-se deja cam mic să-i găzduiască pe toți. Alina Eremia, cea care a concertat după aceea, a demonstrat însă că era cea mai așteptată invitată a serii, întrucât atunci când a urcat pe scenă publicul a „luat-o razna”. Oamenii au ovaționat frenetic și au cântat înflăcărați versurile hiturilor ei pop.

  Cei care au încheiat seara au fost moldovenii de peste Prut, pop-rockerii The Motans. Nu este pentru prima dată când băieții cântă la Arad și chiar este de menționat că au sunat mult mai bine față de prima dată când i-am auzit, în Parcul Eminescu, la Festivalul Berii.

  Chiar dacă seria de concerte a luat final în jurul orei 12:00, arădenii nu s-au arătat dornici de culcare, iar orașul a pulsat în continuare cu viață. Fie că la terasele de pe trotuare, fie la mesele amplasate direct pe Bulevard, ori la cele din Parcul Eminescu, toată lumea a ciocnit câte un pahar pentru Zilele Aradului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.