Aradul a rămas fără un dascăl valoros. A murit Rodica Ghidău

  de Raluca Medeleanu | 17 October 2021, 9:45 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Doamna profesoară Rodica Ghidău s-a stins din viață, ieri la amiază, după o lungă suferință.

  Doamna Ghidău, născută în 20 octombrie 1936, a fost profesoară de limba şi literatura română, cu toate gradele luate. A lucrat până la pensionare la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”.

  A fost o persoană despre care nu se exagerează câtuşi de puțin când se spune că era o adevărată doamnă. Extrem de manierată, cu coloană vertebrală, cu valori morale puternice, a fost un adevărat model pentru cei care au avut norocul să o aibă ca profesoară. A excelat şi pe nivel profesional, publicând şi mai multe cărți de gramatică.

  Va rămâne cu siguranță mult timp în memoria tuturor elevilor pe care i-a avut fie la clasă, fie la meditații.

  Înmormântarea va avea loc marți, la Cimitirul Pomenirea, iar stâlpul luni, de la ora 19:00, la Casa Funerară Kuki de pe Cocorilor.

  Odihnă veşnică!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.