marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii vor putea zbura spre Constanța din Timișoara și Oradea

  de Special Arad | 8 iunie 2020, 8:52 AM | Știri Arad

  4

  Tarom va opera curse spre Constanța din Timișoara și Oradea. De aceste curse vor beneficia, normal, și arădenii care doresc să ajungă mai repede și fără oboseală la malul Mării Negre.

  Anunţul a fost făcut sâmbătă atât de compania TAROM, cât şi de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România, cea din urmă precizând că a propus autorităţilor planul strategic „Reconectăm România”, luând în considerare situaţia generată de pandemia de coronavirus şi efectele acesteia asupra călătoriilor şi turismului intern şi internaţional.

  „Lansăm azi oficial cu TAROM acest plan strategic şi Reconectăm România! Anunţăm oficial vestea introducerii zborurilor Timişoara – Constanţa, Cluj – Constanţa, Oradea – Constanţa, în regim de câte două zboruri pe săptămână, joia şi duminica, începând din 16 iulie şi până la începutul lunii septembrie!”, a spus preşedinta FAPT, Corina Martin, într-un comunicat transmis Agerpres.

  Informaţia a fost confirmată de către directorul general al TAROM, George Barbu, într-o intervenţie la Digi24. Întrebat de condiţiile de zbor, acesta a declarat că „în momentul de faţă, purtarea măştilor este obligatorie”. De asemenea, directorul companiei de stat a spus că pasageriii „ar trebui să ajungă la aeroport cam cu 2 ore înainte de ora zborului, iar alte condiţii speciale nu sunt necesare”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.