duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii sunt așteptați la „Picnicul copilăriei” pe Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 10 iulie 2015, 12:49 PM | Știri Arad

  0

  Arădenii sunt invitaţi în week-end să ia parte la un eveniment inedit: scăldatul copilăriei, eveniment care se va desfăşura la Ştrandul Neptun. Cei mai mici dintre arădeni sunt aşteptaţi să participe duminică, 12 iulie, la un adevărat maraton de jocuri şi concursuri pe apă. Astfel, ediţia din această duminică, care de obicei avea ca locaţie de desfăşurare Parcul Aventura Voinicilor se mută la Ştrandul Neptun.

  Începând cu ora 10, la zona bazinelor din incinta Strandului Neptun din Arad, atât partea centrală cât şi cea dedicată exclusiv copiilor, echipa Farmecul Copilăriei a pregătit întreceri şi competiţii sportive în bazine: întreceri cu salteaua, volei în apă, curse de înot, jocuri distractive, baloane cu apă, dar şi mute alte surprize.

  „Ne dorim ca acest proiect să fie din ce în ce mai dinamic, de aici şi mutarea ediţiei de duminică din parc la ştrand. Am pregătit materiale pentru organizarea de concursuri distractive atât pentru cei mici, dar şi pentru cei mari astfel încât să creăm o duminică minunată şi să ne bucurăm de soare”, a spus Mariana Cismaşiu, consilier municipal.

  Scăldatul Copilariei face parte din proiectul Farmecul Copilăriei / Arădenii Retrăiesc Amintiri Duminica susţinut de Centrul Municipal de Cultură, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.