Arădenii nu se lasă intimidați de nori… Ștrandul Neptun, destinația de relaxare din acest weekend

  de Andreea Daniela B. | 12 iunie 2021, 11:44 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Nu foarte mulți dintre arădeni se înghesuie la porțile ștrandului atunci când norii predomină cerul, însă unii dintre ei, ceva mai curajoși, au ales să profite de finalul de săptămână oricum.

  Astăzi, câțiva arădeni de toate vârstele, au ales să se prezinte la Ștrandul Neptun și să se bucure de vară, pe cât se poate.

  Cu toate că vremea nu este cea mai potrivită pentru cei care intenționează să se bronzeze, căci norii își fac apariția constant pe cer, lumea a venit oricum la ștrand și s-a bucurat de bazinele proaspăt umplute cu apă.

  Din fericire, în acest început de sezon estival, curățenia de pe strand este menținută destul de bine, iarba este taiată, apa este curată și printre bazine sunt prezenți constant cei care se ocupa de menținerea curățeniei pentru a se asigura că peisajul rămâne același.

  Mai trist este pentru patronii teraselor din incinta ștrandului. Din câte se vede, acestea au putini clienți, fie din cauza vremii, fie din cauza pandemiei și probabil cifra lor de afaceri a scăzut considerabil în ultimul an.

  Reamintim și că la Ștrandul Neptun au fost amplasate ecrane uriașe care se aprind la fiecare meci din Campionatul European de Fotbal de anul acesta, iar unul dintre spatiile special amenajate în acest sens se află între bazine.

  De menționat sunt și prețurile de intrare. Elevii, studenții cu vârsta până la 25 de ani, pensionari și persoane cu handicap care vor să vină pe ștrand au de plătit o taxă de 10 lei, iar biletul întreg ajunge până la 22 de lei.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.